The news is out!

 

Thema: the circle of life – yin & yang yoga weekend

Al enkele jaren krijgen we de vraag via onze yoga studio in Belsele of we ook eens een yoga weekend willen organiseren en bij deze is het eindelijk zover.

In mei 2024 presenteren Veerle en ik (Charlotte) onze eerste retreat samen!

We verwelkomen jullie dus super graag in “Het Verblijf” in Pajottenland (https://www.hetverblijf.be/).

Een stukje rust en natuur nabij Brussel. Een prachtige locatie met mooi verzorgde en luxueuze kamers waar je helemaal kan ontspannen. Je kan vertoeven in de gezellig ingerichte zitkamer of buiten aan de grote tafel of bij de vuurkorf. De yogalessen gaan door in mooie authentieke schuur met vloerverwarming. Kortom alles is aanwezig voor een heerlijk weekendje weg om even helemaal bij jezelf toe te komen en te verbinden in groep met gelijkgestemden. Veerle kwam hier al eerder met groepen uit Wallonië, tijd om deze prachtige locatie ook in Vlaanderen bekend te maken.

 

Wanneer gaat dit door ?

24, 25 en 26 mei 2024

 

Wie zijn jullie enthousiaste hosts?

Als je 4 jaar geleden aan een van ons zou vragen of we ooit iets zouden samen organiseren, dan zouden we daar geen antwoord op kunnen geven hebben.

En toch vonden we elkaar, een generatie overbruggend duo. Zo kruisten onze wegen en deze blend voelt wel heel erg fijn aan.  Yin yoga en flow als bindende component, ook werken met mensen, zowel in groep als individueel, vanuit het hart staat centraal bij ons beiden.

Onze Xl lessen voelen vertrouwd en blenden mooi samen. De mensen blijven hiervoor terugkeren naar onze fijne yogaplek bij Stepping Stones in Belsele .

Charlotte geeft reeds enkele jaren yogalessen met focus op yoga flows en yin yoga. Ze werkt aan een online platform waar ze die kennis naar buiten wil brengen. Ze blijft vol enthousiasme bijleren over de wondere wereld van yoga, zelfontwikkeling, Thaise yoga massage, mindfulness, zenuwstelsel regulatie en de effecten hiervan op ons body mind. Met haar achtergrondkennis in toerisme als voormalig reisagent was een retreat organiseren dan ook de volgende logische stap in dit mooie verhaal.

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen van mantra’s in overgave, het pad van Thaise Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

En deze samenwerking zat er aan te komen, en we hebben er dan ook veel zin in.

Als chef nodigen we Bart Poelvoorde uit van Soirée Congée. Deze goedlachse kok tovert echt met ingrediënten. Hij is getalenteerd en zeer geliefd op yogaweekends en dit kan Veerle met het ganse hart beamen. Als Olympisch roeier ervaarde hij als geen ander wat eten met je lichaam kan doen. Zijn vegetarische gerechten bevatten alles wat je nodig hebt, zijn gezond, verfijnd, uitnodigend om te proeven, licht gevarieerd en lekkerrrrrrr! Vind hier meer info over hem.

 

 

Hoe zal ons weekend eruit zien? ( dit programma kan uiteraard nog afwijken )

 

Wat krijg je van ons dit weekend?

Alle yogasessies, meditaties, reflectiemomenten, mantra’s, het verblijf,  2 x ontbijt,  2 x middagmaal en 2 x diner, we voorzien heel het weekend door water, koffie & thee

 

Wat kunnen we nog extra organiseren?

We organiseren graag carpooling indien gewenst

 

Wat is jouw investering?

kleine 2-persoonskamer met privé douche & toilet: VOLZET

royale 2-persoonskamer met privé douche & toilet: VOLZET

royale 3-persoonskamer met privé douche & toilet: VOLZET

Het yogaweekend voor mei 2024 is ondertussen helemaal volzet. Zet je gerust op de wachtlijst en moest er wegens onvoorziene omstandigheden een plaatsje vrijkomen dan word je als eerste gecontacteerd.

 

Hoe reserveer je voor dit alles?

Stuur een mailtje naar charlotte@yogatomove.be en vermeld volgende zaken:

  • volledige naam
  • voorkeur type kamer
  • eventuele voedsel allergieën/intoleranties
  • rijd je zelf, mag er iemand mee of wil je graag carpoolen
  • indien je voor meerdere personen reserveert (volledige naam en e-mailadres van alle personen).

 

Hierna krijg je een antwoord op je mailtje met bevestiging en uitnodiging om het voorschot te betalen. Je inschrijving is bevestigd van zodra de betaling van het voorschot van € 300 ontvangen is op het rekeningnummer: BE 19 7330 7001 2812.

Graag “naam + weekend mei 2024” als mededeling.

 

Wat met onvoorziene omstandigheden?

Stel dat wij het weekend door een of andere rede niet kunnen laten doorgaan, dan wordt het weekend uitgesteld naar een latere datum. Dan krijg je alsnog de kans om mee te gaan of krijg je een volledige terugbetaling.

Indien je zelf door onvoorziene omstandigheden niet meekan, dan is er enkel een terugbetaling mogelijk indien je plaats verder wordt verkocht, maar daar helpen we je graag bij verder. Hou er rekening mee dat daar een administratieve kost aan vasthangt van 100 euro.

 

Heb je nog vragen? Wil je nog iets delen? Aarzel dan zeker niet om ons even te mailen of aan te spreken!

 

Wij kijken er alvast heel erg naar uit om jou mee te verwelkomen in onze circle of life!