Yoga is een geweldige tool om jouw aandacht terug naar binnen te richten. Om opnieuw je lichaam te leren voelen. En op ontdekkingstocht te gaan naar je innerlijke wereld. Te voelen welke gedachten, emoties en sensaties er in je lijf omgaan.

Tijdens yoga word je uitgenodigd om zonder oordeel te observeren wat er binnenin gebeurt op dit moment. Zodat je helemaal bij jezelf kan blijven en je niet steeds hoeft te verliezen in de verhalen in je hoofd.

Yoga brengt je in het nu zodat je leert waarnemen zonder te vechten tegen datgene wat opkomt. We zijn tenslotte niet onze gedachten of emoties. Het zijn slechts tijdelijke bezoekers die komen en gaan.

Mindful yoga helpt het zenuwstelsel, je lichaam en gedachten te kalmeren. Zodat er meer ruimte is voor rust, zachtheid en liefde. En de angst, stress en pijn mogen verzachten.

Leer de hoogtes en laagtes omarmen zodat je jezelf minder verliest op de moeilijke momenten.


Yoga zorgt voor

Sterker en flexibeler lichaam en mind

Meer rust en kalmte in je hoofd

Meer vertrouwen in jezelf

Minder stress en angst

Minder fysieke en emotionele spanningen

Online yoga

Comfortabel van thuis uit

Beschikbaar wanneer jij er het meest nood aan hebt

De veiligheid van jouw eigen plaatsje

Het type les waar jij zin in of nood aan hebt

Op jouw tempo online zoom yogalessen NIEUW VANAF MAART

Yoga van thuis uit. Vanuit jouw eigen cocon. De veiligheid van je eigen plekje ervaren terwijl we samen 30 minuten bewegen en stretchen. Ideaal om je dag af te sluiten in alle rust en even te zakken in je lijf. Om te verbinden met jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Even dicht bij jezelf te komen en te voelen. Uit je hoofd en in je lijf. Want movement is medicine.

We starten met zachte bewegingen om de energie van de dag uit ons lichaam te laten en eindigen met een paar yummie stretches. En wisselen soms af met meditatie en ademhalingsoefeningen tussendoor.

Telkens op dinsdagavond van 20u tot 20u30 (zie kalender voor exacte data)

De eerste maand in maart bied ik deze sessie gratis aan als testperiode.

 


Voor live offline lessen vind je me in Belsele

bij Stepping Stones (Koutermolenstraat 12) 

  • yoga flow op zaterdag om 10u
  • yin yoga reeks de 5 elementen (4/03 - 18/03 - 25/03 - 15/04 - 22/04) om 20u
  • paasspecial "yin, sound & touch" met Veerle en Charlotte op maandag 1 april 2024 om 10u

 

bij Sanomotion (Rozenlaan 39)

  • yoga flow op donderdag om 19u
  • yin yoga op donderdag om 20u30

Reviews


"Gij doet dat echt super super goed. Uw stem en tempo zijn ideaal hiervoor. De intro vond ik ook uitnodigend. De oefeningen zijn gevarieerd en niet te lang. Het is duidelijk wat we moeten doen. Zelfs zonder kijken wist ik meestal wel wat doen. Ik vind ook de plaats waar ge zit goed gedaan. Straalt rust uit. Ideaal om de dag mee te starten. Je mag er fier op zijn." – Liesbeth

 "Zo genieten van jouw wake-up yoga reeks. Heerlijk om zo de dag te kunnen starten. Je bent een natuurtalent!!!!" - Daniëlle


"Ik vind dat je de sessies op een aangename manier brengt. Je straalt rust uit en je geeft me rust. Je komt bij mij over als een zeer lieve persoon. Je legt de oefeningen heel begrijpelijk uit (ik ben een beginner) en geeft telkens alternatieven voor als het te zwaar is. Ik vind het ook aangenaam als je aangeeft dat het te zwaar wordt, dat je mag stoppen en dat dat niet erg is. Geeft minder een gevoel van falen. 

Voor mij mag je zeker sessies blijven maken 🙂" - Mieke

"Ik was in de wolken met jouw wake up yoga begeleiding! Elke ochtend voer ik de oefeningen trouw uit ! 

Daarom heb ik niet getwijfeld om jouw tweede reeks, ' yin yoga to slow down' aan te kopen." - Rita