Hoe starten met yoga van thuis?

Hoe starten met yoga van thuis? Wat heb ik nodig om thuis yoga te doen? En hoe vind ik de motivatie om op de yogamat te stappen? Die vragen hoor ik wel vaker.

 

 

 

In deze video deel ik graag wat je nodig hebt (en wat niet) om te starten met yoga vanuit het comfort van je eigen huis. Bovendien geef ik nog 3 tips mee die kunnen helpen om vaker effectief te starten aan jouw thuis practice.

 

De online wake-up yogareeks is een heel toegankelijke reeks om te starten met jouw yoga practice van thuis uit. Het zijn korte yogalessen met tijd en aandacht voor de poses. En ideaal om tijdens de ochtend even bij jezelf in te checken.

 

Ontdek de volledige uitleg in het filmpje hieronder!

 

Liefs, 

Charlotte

 

Ben je nog op zoek naar yogaprops? Dan deel ik hier graag mijn tips/favorieten:

 

Ik zelf gebruik een yogamatje met jute. Deze zijn zeer stevig en antislip om mee te werken. Door de jute voelt de bovenkant iets ruwer aan, maar gaat het matje wel langer mee. Ik heb deze van het merk van Yogi & Yogini

yogamat met jute

 

Voor de yogablokjes ben ik vooral fan van de kurken versie. Zijn stevig en aangenaam om te gebruiken.

kurken yogablok

 

Ik heb de bohemian bolster van Yogi & Yogini. Zeer vaste, eerder smalle bolster.

bolster

 

En dan algemeen gezien bieden de merken Love Generation en Manduka heel kwalitatieve producten.

Manduka

Love Generation

 

Side note: bovenstaande bevat affiliate marketing link. Dit steunt mij om yoga mee de wereld in te sturen. Ik deel enkel producten waar ik achter sta ;)